Om oss

Musikantene

Halden Skolemusikkorps er en gjeng med barn og ungdommer som synes det er kjempegøy å spille sammen! Korpset er faktisk det beste i hele distriktet (vant distriktsmesterskapet 2019,  2022 og 2023!!!) Vi er et janitsarkorps og har treblåseinstrumenter, messinginstrumenter og slagverk. Korpset har rundt 65 medlemmer og består av musikanter i alderen 8-19 år. Vi holder til på Hjortsberg skole og spiller sammen hver torsdag. Vi spiller all slags type musikk. Vi har spennende konserter hele året, både alene og sammen med andre! Vi er på helgeturer for å spille sammen, og sommerturer i inn- og utland! Synes du dette ser gøy ut. Sjekk rekrutteringssiden vår.  

Dirigenter og instruktører

Korpset har ansatt profesjonelle instruktører, og hver musikant får undervisningstimer med egen instruktør!

Styret, dirigenter og instruktører

Korpset styres og drives av foreldrene. Vi er ganske mange og har et hyggelig samarbeid.
dokumenter

Her legges relevante dokumenter for årsmøte, vedtekter mm

Vedtekter

Korpsets vedtekter er vedtatt av årsmøtet, og kan bare endres av årsmøtet. Styret og korpsets medlemmer plikter å følge vedtektene,som du finner HER.

Uniformsreglement

Når vi er ute og marsjerer er det om å gjøre å ta seg bra ut, samtidig som det er viktig å holde orden på uniformene. Derfor har vi et lite reglement for hvordan uniformene skal stelles, og det finner du HER:

Styrevakter

På hver øvelse er det en representant fra styret som har ansvaret for gjennomføringen av øvelsen, låsing av dører mm.Her finner du en oversikt over hvem som har vakt.
Søk
Driftes av Styreportalen AS